Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…la Bran, unde te poti distra pe cinste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…la Bran, unde te poti distra pe cinste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/03/2010

Clubul Agroturistic Vila Bran este ceea ce ai nevoie pentru un weekend linistit la munte.

Daca nu ai chef de drumetii pe munte, Vila Bran iti pune la dispozitie o serie intreaga de facilitati si activitati, astfel incat sa nu te plictisesti.

Complexul este format din unsprezece vile cu un total de 103 camere si 5 apartamente. Cele doua restaurante cu circuit inchis , iti vor asigura atat bucate traditionale romanesti, cat si internationale.

Serile sunt condimentate cu focuri de tabara, muzica folk, dansuri tiganesti, populare sau grecesti.

Mai multe detalii, aici.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Cornelia says:

    Ce imi place mie cel mai mult la ei este ca ai echitatie inclusa in tariful de cazare…si tiroliana. Nu mai zic cum e mancarea! :)

  2. keltoighost says:

    Scuze că postez aici, însă la schimb d elink e ceva dezactivat. Am adăugat şi eu link-ul vostru. Îl găsiţi în josul paginii.

  3. turistu' says:

    am fost la acest club. Serviciile vor sa imite reteta all inclusive, dar in stil pur romanesc, mai precis branean. Primesti zilnic un program de divertisment, asta suna bine pe hartie la inceput. Animatorii sunt plictisiti si gretosi, ospatarii sunt spagari clasici si puturosi. Mancarea nu este inclusa in pret, are preturi exorbitante, iar micul dejun poate fi inclus oficial pe lista, ulterior nu il veti mai primi. Camerele sunt relativ curate dar nu se justifica nici pe departe pretul. De la oferta scrisa si poze pana la realitate e mult si noi am fost foarte nemultumiti de servire, atitudine si conditii. Se pare ca sunt in asteptare de turisti straini naivi si banosi, usor de muls si pacalit.

home | top