Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se canta Karaoke | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde se canta Karaoke

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/03/2010

Daca vreti sa va planificati o seara de Karaoke, Coyote Cafe este cu siguranta alegerea potrivita.

Martea si Miercurea este Karaoke de la 21.30, iar Joia de la ora 21.00, acompaniat de Dan Lazar Band.

Playlistul de Karaoke al celor de la Coyote Cafe, include peste 70 de melodii romanesti si aproape 900 internationale.

* Sursa foto: Coyote Cafe

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. Alexandra says:

  OK, totul e bine si frumos, dar nu s-a specificat orasul in care e acest Coyote Bar (poate nu ma intereseaza sa dau click pe link daca clubul nu e in orasul meu, par example). In plus, un mini-rewiev ar fi si mai interesant (atmosfera localului, meniul specific , curatenia etc.)

 2. StiuUnLoc.ro says:

  Este din Bucuresti.

 3. Raluca says:

  Da e dragut locul, atmosfera placuta, oameni de toate varstele care vin sa se simta bine, insa e foarte mare si aglomerat, in concluzie daca grupul tau apuca sa cante 2 melodii sunteti foarte norocosi!

 4. Florin says:

  Am fost odata la coyote cu o gasca destul de mare (cam 10 persoane) si am cantat destul de mult. Lumea preferasa cante in general in grupuri de 3-4 persoane, dar, cred eu, cel mai fun e atunci cand canti singur :D . Singura neplacere pe care am avut-o este ca “prietenii” barului canta exagerat de mult, era o tipa care a cantat singura vre-o 10 melodii. Avand in vedera ca tot grupul nostru a cantat 10-15 melodii e exagerat de mult. Si mai era un tip care ne incata (ma scuzati, am vrut sa zic dezgusta) cu tot felul de melodii latino. Si ala a cantat o gramada.

  Atmosfera nu mi s-a parut extraordinara, parerea mea este ca s-au chinuit cam mult la amenajare. Ceva mai simplist dadea mai bine. Preturile sunt ok, avand in vedere zona (calea Victoriei, [e langa casa Capsa)

  Cat despre articol… slabut. Puteai macar o adresa sa dai, daca nu un full review al localului. Si nu, nu se pune ca ai dat link catre site-ul lor.

home | top