Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in Maramures, cu multa voie buna | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 19, 2019

…in Maramures, cu multa voie buna

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/02/2010

Ingredientele de astazi sunt urmatoarele: mancare excelenta, cazare pe masura, ceterasi din Maramu’, Sighetul Marmatiei.

Daca nu ati ghicit, va ajut eu. Este vorba despre pensiunea Casa Iurca de Calinesti, din Sighetul Marmatiei. O pensiune de 4 stele construita in 1821 si renovata in anul 2003.

Imagineaza-ti ca vii obosit dupa drum, de la Cluj sau de la Satu Mare. Te opresti la Casa Iurca, alegi o masa de busteni undeva in curte, comanzi un papricas cu macaroane si carne de pui sau daca esti mai curajos, o tochitura maramuresana cu mamaliguta aburinda, un pahar din vinul casei si…totul capata o cu totul alta lumina o data ce se porneste muzica ceterasilor. Un astfel de “dezmat” costa in jur de 50 RON, insa merita fiecare imbucatura.

Este locul de unde nu te-ai mai da plecat!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Parfumuri FM says:

    Vreau sa merg in vacanta de pasti la Cimitirul Vesel, ai mai fost?

  2. Razvan Pascu says:

    Uite, citeste aici niste impresii despre Maramures si Cimitirul Vesel:

    http://razvanpascu.ro/2009/09/20/impresii-de-calatorie-3-maramures/

  3. Am fost in Maramures. Este un loc minunat, peisaje de neuitat, oameni foarte primitori si cazarea de nota 10. Chiar se merita sa-ti petreci concediu acolo.

home | top