Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde joci golf la munte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

… unde joci golf la munte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/02/2010

Un loc interesant unde puteti petrece alaturi de prieteni sau unde puteti organiza evenimente, este la Breaza. Se ajunge usor, pe DN1 pe drumul spre Valea Prahovei (si evitati si aglomeratia care se formeaza de obicei spre Sinaia-Predeal).

Clubul de golf Lac de Verde este o locatie deosebita unde puteti merge sa petreceti cateva ore din weekend sau o seara intreaga la o petrecere privata, pentru ca include si restaurante sau hoteluri. Clubul este destinat in special celor care joaca golf. Intins pe o suprafata extrem de mare,  clubul este foarte bine amenajat, are rauri artificiale si poduri de acces, diferite forme de relief, foarte multa verdeata, veverite, iepuri salbatici, hoteluri, restaurante, masinute de golf electrice, etc.

Lac de Verde se adreseaza in primul rand companiilor si le ofera team-building-uri sau conferinte pentru angajati, receptii ori lansari de produse intr-un cadru natural deosebit, insa aici se pot organiza si petreceri private.

Mai multe detalii aici.


Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top