Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti mancare libaneza de nota 10 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti mancare libaneza de nota 10

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/01/2010

Restaurantul Capitan (Bucuresti, Str. Splaiul Unirii 162 – de la Timpuri Noi spre Mihai Bravu, pe dreapta) este un loc in care se mananca excelent si la preturi bune.

Desi restaurantul nu arata precum cele de fitze, acesta isi indeplineste functia principala: ofera mancare foarte buna. Pastrand specificul, localul nu comercializeaza alcool. Portiile sunt bune, iar preturile sunt medii – ayranul costa 3 RON, iar aperitivele intre 8-10 RON – recomandam tabouleh (contine grau sfaramat), cat si humus sau mutabal (vinete coapte, pasta susan, ulei masline, sare, lamaie). O supa costa aproximativ 10 RON, un fel principal e intre 15 si 30 lei – fatta e 20, kebabul si gratarele in jur de 30.

Pentru rezervari:  Tel.: 021 – 319.54.31, 021 – 319.54.33 , 0721 – 19.84.06

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. steiul says:

    In iasi este Phenice..a incercat cineva?

  2. Bucharestian says:

    Din pacate, cateodata (destul de rar) nu ofera lipia lor proaspata si fierbinte, ci varianta de la supermarket – vad ca a fost cazul tau. Pacat, pentru ca lipia lor este execenta. In rest, desi nu arata cine stie cum, atat servirea, cat si bucatele sunt foarte bune. Iar faptul ca nu servesc alcool elimina din start multi neaveniti, pastrand o atmosfera faina.

  3. Cristian says:

    Daca da lipie din comert si tu il recomanzi, inseamna ca esti pe dinafara total. Asta ca introducere, in speta mie mi se pare scump fata de ce ofera ca si calitate si volum. Incearca El Bacha si chiar mai noul Genin Restaurant, sa vezi calitate. Picolo Mondo il exclud pentru ca e nr 1 de prea mult timp.

home | top